BLOGGPAUS

Är verkligen inte på humör att blogga, så har en bloggpaus. tar inte bort bloggen men kanske börjar blogga om en vecka eller månad? Aja, hejdå bloggen

i allum just nu..

Hej! Är i allum nu och väntar på bussen, skulle egentligen varit här en stund med ella och emilia tror ja de va. Men dom tog en tidigare buss och svarar inte och måste ha mina pengar. Snällt liksom? Aja, igår uppdatera ja inte nåt förjag glömde bort att blogga.. ska iaf hem till mamma och städa och plugga, franskaprov imorn! Kan INGENTING.. aja, hejdå!

Kollar på miss segret agent och äter godis...

Hej! Kollar på miss segret agent och äter bilar, tjockt.. Va hemma hela dan idag för skulle vara hundvakt. Men dom kom hem typ halv tre... Men då kunde jag inte smsa? Aja, kolla på melodifestivalen "mello" och alla låtar sög, de va bättre när man va liten? Haha, men ja.. Imorn ska det vara tjejkväll tror jag? Läste de på nors blogg iaf.:) kommer nog inte uppdatera mer idag så godnatt :love:

Fredags:

Vet inte vilka jag får lägga ut, så det är alla. Puss!

TJEEENA MITTBENA

Hallu, har precis vaknat. Eller för typ två timmar sen... igår va grymt kul, älskar er Nor, Ella, Emilia, Daniella, Matilda Sanna och Linnea, fast hon gick efter typ en timma.. först åt vi hos Matilda, vi gjorde tacos! Jag proppade verkligen i mig! Den rivda osten tappade vi över bordet flera gånger! Och såsar föll ner på golvet. Det såg ju inte fräscht ut efter.. Haha, sen öppna vi presenter. Sen gick vi till Nor och åt tårta, chips godis osv. Då va nog alla spyfärdiga! Euw.. så kolla vi på film och som vanligt skulle Ella, Emilia och Sanna hålla på att skrika och hålla på... De va iaf askul igår! Puss!

STRESSAD!!

Är veerkligen stressad just nu, men iaf laddat kameran, fixat håret lite. Men jag har INGENANING vad jag ska ha för kläder? haha får ha samma? Men ska man va finklädd, vanlig? Åååh, får panik! Måste åka nu, så ni får se bilder ikv eller imorgon! Köpte present, jätteförvirrat först men det löste sej:) Puss! Och GRATTIS NOOOOR:D:D:love:

Godnatt

Nu ska jag sova, skola imorn igen. Sen allum och sen till Matilda och sen Nor! Kanske uppdatera nåt emellan, om jag hinner! Tar med mej kameran, sååklart. Så ni får bilder på lördag, tror inte jag orkar på på kvällen sen. Aja, godnatt. Dröm sött, dröm om alla småkryp du mött. Hahah 'hakuna matata'...
Mysdrääääss-

Dagens oufit

Inte för att jag tror nån vill se mina kläder, men har inget annat att skriva om!
Tröja, jeans, boots och jacka.

Jackan & tröjan:

skinnjacka, 500:- bikbok :)
tröja med text, ginat 49:-!

I onsdags:

mmmm, chailatte ♥
Det va alla bilder, typ. Ella och Linnea är inte några som bjuder på sej själva så, haha näää. Puss /sandra

DÅÅÅÅLIG UPPDATERING!

Jag vet min uppdatering suger... Men jag är inte riktig på blogghumör när jag kommer hem från skolan. Hatar skolan! Men ska bli bättre!! Lovar! Men imorn efter skolan ska jag till allum och köpa Nor & Matildas present! För imorgon ska vi fira dom två, veckar har gått skitsnabbt! Och igår va jag på stan med Ella och Linnea, köpte en tröja. VIsar bild strax!
Asså, jag har svintråkig blogg, va vill ni ha mer? Typ, mer bilder, dagens outfit, veckans blogg? Kommentera gääärna haha :) Nu ska jag fixa lite bilder som ni får se alldeles strax, puss!
Emilia, när vi va på triumf:)

Kollar på gamla inlägg

Kollar på gamla inlägg från i somras, vill sommarn komma nu, tack? Satt här och fick ryck typ... Vill fylla år och ha skolavslutning! Läste inläggen ba 10 dagar kvar till frihet. Fatta hur mycke jag längtar nu, eller?!?? F-r-i-h-e-t. Haha:( Nu blev jag deprimerad hahaha. Känns om jag hakar upp mej på det här med värme och sommar?
koooolla vill vara solbränd igen hahaha

Trevligt...

Mitt inlägg försvann! Aja, får väl skriva om?
Direkt efter skolan va ja tvungen att åka och handla, så köpte ja semla när ja ändå va där hhehehehh3h3 skoja men mådde iaf asilla efter ja åt den.. Men de va hur gott som helst! Men det räcker med en per år... Aja imorn blir det stan med några fiiisar. Tror iaf att de ska bli Ella, Linnea och nån mer? Har iaf ingen aning! Nu ska jag gå och sova, sovmorgon imorn! Och förlåt för den dåliga uppdateringen, men är verkligen inte på blogghumör närj ag kommer hem från skolan... Men tar bilder och så imorn, så ni får se det imorn! Goodnight, xx.
Ja och Ella på gafjut 2009 haha

Gonna party like, like it's 2012

Ska åka till allum sen med Daniella, Ella och Sanna. Vill köpa en tunika på h&m så himla snygg! Och ikväll troooor jag vi ska ha tjejkväll eller nåt. Men jag vet inte.. Skulle egentligen ha duschat förut men någon har tagit slut på varmvattnet så jag får göra det ikväll... Aja, hejdå!

Dag 9 – Bild på mig och någon som betyder mycket för mig.

GAMMAL BILD!
Min syster! Mina vänner betyder också mycket för mig, men min syster betyder allt! Älskar dej ♥

Jeansen..

Hade helt glömt bort att visa jeansen. Men ja, ni kanske inte ens bryr er? Haha...
400:- på bikbok. Rea, också! :)

Goodmorning

vaknavid typ nio och åt frukost, nu kollar på jag på Gullivers resor. Hahah, den är faktiskt bra! Vet inte vad jag ska göra idag. Allum, tror jag:) Tog brun utan sol igår, känner mig lite brunare iaf. Fast det är väärsta skillnaden på handen och armen... Aja, hejdå!
mysigt, va?:)

01:00

Nu ska jag sova! Och imorn kanske jag ska till allum med ella! Jag ska köpa ansiktsmask! Gjorde hennes header förut. Tycker det är skitkul att göra headrar! Aja, ska kolla på 50 first dates. Kolla på film och sen sova, som vanligt! Ska försöka uppdatera så mycket jag kan när skolan har börjat sen också, eftersom jag alltid uppdaterar ett inlägg assent. Aa, godnatt då!
kände för den bilden..

Dåååålig update..

Förlååååt, har mest bara legat i soffan och kollat på tv hela dan. Har verkligen inte mått bra.. Får ont i lungorna när ja hostar. Men nu är ja lite bättre iallafall, ville sova över idag men de är lika bra att det inte blev så. Kan knappt andas nu känner jag. USCH, vill inte må såhär! Hoppas jag blir bättre så slipper jag vara hemma ännu mer från skolan... Hehe, men är sjuk jätte ofta! Men nu ska jag göra ellas design. Skriver sen! Puss

Svar på tal

KommentarTid
adwadw om Nu vill jag verkligen ha sommar!:
vart e dom ifrån?
Tröjan, linnet och  den blåa ringen kommer från bikbok. Korsringen och shortsen hittade jag på google.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag biter på naglarna, uew.. Har gjort de sen jag va liten. Har aldrig haft lång naglar, kom ihåg när jag va liten va min tumnagel alltid lång haha, eller ''lång''. Försöker sluta, men det gååår inte. Och att jag är så blyg, eller är det en vana? Men iaf, att jag inte kan ta första steget eller vad man kallar de, har svårt att få nya vänner om den inte ågr fram till mej haha.. Har stört mej på de och säger alltid, okej nu SKA jag... HAHA värsta tönten ju... Vet inte ens om det är en vana. Hejdåå!
Tumblr_lgl01ona6v1qcd16vo1_500_large
passande bild, va?

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Får ta en dag 7, för jag har kommit efter på den haha.
Om jag fick en miljon, hade jag köpt MASSOR av kläder och skor. Hade skänkt till fattiga länder och så. Gett till min familj och vänner. Känns dom det inte räcker? Jodåååå! Men det hade jag nog gjort om jag fick en miljon. Hade dödat för lite pengar nu, haha.. Puss!
Tumblr_lgn76h2ncf1qdo0mao1_500_large

Dag 6 – Bästa dagen i mitt liv.

Jag vet inte.. Den kvällen vi gick på bio, åt på resturang och sov hos sanna. Det va grymt den kvällen! Det var jag, Daniella, Nor, Linnea, Emilia, Ella och Sanna. Vi åt på thairesturang, gick på burlesque och sen sov hos Sanna! Och fira henne då också :) Vi gick i stan och så. Har inget mer att skriva, men jag tror att de va den bästa dan i mitt liv. hejdå!

I'm bored

Tumblr_lgdvjdianp1qf0i9eo1_400_largeTumblr_l88mgrckib1qcsb8eo1_500_largeTumblr_lg7r6tnrjl1qgayrmo1_500_large
haha, tråkig humor...


Nu vill jag verkligen ha sommar!

Vill ha shorts med nitar, så snyggt!! Nu vill jag verkligen ha sommar!

Förlåt för dålig uppdatering!

Hej, uppdatera aldrig nåt igår, men jag hann aldrig. Först åkte jag och Emilia till allum och jag köpte jeans! Så va vi där en stund. Sen följde jag med Emilia hem så åkte vi till bion sen. Vi såg trassel, verkligen värd att se! Sen fter bion hämta min syster oss, så sov Emilia hos mig sen, vi kolla på alla lejonkungen filmerna! Hahah, timon och pumba är för goooa...  Vi somna la vid tre eller nåt, om någon undra, sen när vi vakna kollade vi på mean girls 2, åt, och sen kollade på 7x. Asbra, fast hemsk. Imorn vill jag sova över, med ''alla'' som vi bestämde innan lovet :) Och min hund har fått diskbråck, min mamma åkte iväg till veterinären, jag tänkte att hon inte skulle komma hem med honom, uuuuh ville egentligen inte tänka så.. Men nu är det bra iallafall! Han ska äta medecin i 2 veckor.. Ni fattar inte hur rädd jag var? Usch, vill inte tänka tanken:( Men nu ska vi vara glaada, hehe. Men ja, det här inlägget blev VÄLDIGT långt... Så, kram!

Nyss vaknat

Godmorgon, vi vakna precis, Emilia sov här! Nu ska vi kolla på mean girls 2. Kram

Ska kolla klart på burlesque och sen sova...

Är så himla trött, höll på att däcka i soffan, då va klockan.. Nio!? Och då kolla jag på en film från 60-talet, höll på att dö av skratt!! Hur går det ihop? Och det är annu mer snö ute, vaf..n de va ju nästan vår! Buonanotte :love:

Bilderna från idag.


Och imorn blir det nog massor av bilder, puss!

CIAO

Va på stan med emilia, vi kolla i affärer och åt på mcdonalds. Måste veerkligen köpa jeans! Åker till allum i helgen eller nåt. Imorn tror jag är med Emilia innan bion. Och håller på att fixa bilderna från idag också, så dom kommer alldeles strax!

Wednesday.

Hejhej,
har precis gjort mej klar och kollat på top model! Ska till stan med Emilia! Har ingen röst.. Eller jo, men låter förj'vligt! Tar med mej kameran också, så det blir bilder när jag kommer hem!

nytt, f5

Så, nu var det klart! Tog sin tid, haha. Är inte så trött, så ska kolla på burlesque! och på torsdag ska jag på bio med Emilia, trassel! så imorn ska vi hämta ut biljtterna och gå på stan, måste ha nya jeans, mina gick sönder! Hål heeeela vägen tvärsöver låret... Bra jobbat! Men hatar att köpa jeans, tar evigheeeter! Antingn för små eller förstora. Haha varför babblar jag om det här? Aja, godnatt! Skriver kanske nåt innan jag åker imorn. Kram!

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Jag har ingen aning faktiskt, typ.. Pengar! Finns 100000 saker jag vill ha just nu! Ska nog spara så jag har pengar i sommar..men iallafall så är det ju sommar jag vill ha som mest nu! åååh asså, jag typ spricker av hur mycket jag längtar! Jag menar vad finns det för nackdelar med sommaren? jag vet en sak: Myggor och alla kryp. Inget mer? Eller jo, sverigesommar är ju om det regnar 24/7! ÅHHH ni har ingen aning hur mycket jag längtar! gud, asså dör här av att det är så dystert och grått nu i vinter! Det va allt hahaa... Kram!!
Tumblr_lg9yiocqjp1qf1ncqo1_500_large5438476052_de5044927d_z_large
visst, det kan vara fint att KOLLA på.

Laddar ner burlesque, höhö

Hejsanhejsan, är på jättebra humör just nu! Ingenaning varför hela dan igår var jag sjukt deprimerad? anyway, så vill jag göra en header och en helt ny design, men har inga bilder... Men jag tar nån random, så får det bli så:) Så kommer inte uppdatera förrän det är klart! Kram!

I just came to say hello.

Hejsan, är fof sjuk! Låter som en... jag vet inte vad!? Men igår kunde jag knappt röra mej, ont överallt! Men nu ska jga inte sitta här och klaga, nejnej. Kollar på mean girls 2 nu, ettan är bra mycket bättre! Och solen skiner, så ligger man inne kollar på film :( Men imorn, då måste jag vara med nån, haha. Nån som vill..? Puss!

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Jag vill bli rik!! Inte gifta mej rik utan liksom, tjäna pengar på ett bra jobb. Har inget speciellt jag vill bli.. Jag har typ inte tänkt på det... Lever i nuet, om man säger så... Hahah tööönt. Men jag vill bli rik och bli känd för nånting i USA, för i sverige kommer man ju inte långt... Eller jo, Darin och Agnes. Är ju inte jättebra på att förklara men ni fattar nog, bye!
Tumblr_lggtgsa1ft1qh2945o1_400_large

Glad alla hjärtans dag!

Sitter och kollar på  one tree hill, sen är det OC! Ska ha oc marathon nångång, bara för att haha:) Har blivit sjuk, buhu.. Täppt, ont i halsen och ont i lungorna (?) iaf så blir det ju ingen träning på länge, känns som jag har lagrat fett haha... Skittråkigt inlägg men ja, hejdå
Chanel,designer,fashion,hangbag,jewelry,pink-b9dbdbcfd5a2d380dd331e20c51c2969_h_large


Movietime!

Nu ska jag kolla på lejonkungen! haha, kände bara för det. Pumba är så go! Skriver nog inget mer ikv, så godnatt!

prec duschat.

Tjaaau, har prec kommit ut ur duschen, tog en lååång dusch den här gången, tvättade löshåret också. Och smörjde in mej med aloe vera, älskar det! Jag får len hud!
xo /sandra

Svar

KommentarTid
Anonym om när jag var ett vårtsvinsbaaaaarn:
Va tkr du om hunter stövlar?
Ja tycker dom är apsnygga! Fast vet inte om dom är snygga på mej bara, för jag har inte dir 'den stilen' haha, men ja. Skitsnygga iaf:)

när jag var ett vårtsvinsbaaaaarn

Dom här såg jag på linneas blogg, så sjuuukt snygga! Ska lätt köpa! Nästa vecka, kanske. Pappaaa, får jag?
haha nej, skoja. Men vill ha den med korset, goooch. 

Idag, som lovat.

Här kommer bilderna från idag, blev inte så många för min kamera dog. Så hann inte lägga in alla på datan...
Puss /s

I fredags.

haha marshmallows...
haha socialt
älskar er ♥
så gullig!
bjuder på den...
på den med!
De va nog alla, kisses!

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Sommar! åååh, älska sommar! Sola och bada, även om det är i Sverige så är det ju ändå härligt. Vara med kompisar, åka o bada och sola och äta jordgubbar, hihi. Och min födelsedag är på sommaren. Älskar att fylla år då! Hann inte göra dag tre i fredags, så det fick bli nu!
juli, eller augusti-

12:e februari

Hinner inte ladda upp bilderna nu! Jag gör det direkt när jag kommer hem, promise. Ska åkatill triumf nu, puss!

Triumf!

Haha, vakna nyss... Eller en timma sen. Iaf, så de grymt kul igår!! Vi hade ansiktsmask och snacka och tog bilder med min kamera! Ska bara ladda kameran sen får ni se! Folk kommer döda mej om jag lägger ut fel bilder... Men that's life! haha skoja.. torrrrt. Iaf, så blir det nog triumf sen med Nor och Emilia! Kanske nån mer? Aja, ska göra mig iordning nu, puss!

Hallå, sötnosar! Har hållt på med min systemkamera, så himla awesome! Sen är det spa/tjockis kväll! Fast vet inte om jag kan. varför känns det som jag skriver EXAKT som nor..? Aja, för jag ska äta vid typ ju och är i anneberg... Men jag vet inte! Så himla gött med looov! Äntligen, liksom?! Eller.. De va typ 7 veckor sen de va jullov... Aja, ska äta lite sen kolla tv eller nåt. Puss!
så j..vla glad!!!

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Daniellaaaa! Hon åker till österrike imorn! Krama inte hejdå:( kommer att saknar dej! ♥

XD

Hej! Sitter i skolan och göra filmen, eller inte. Sitter och håller på med facebook, måste sluta nu puss!

FAST MKTTTT MER. manowie

haata västtrafik.

Hej, nu är jag i allum och väntar på bussen. Först skulle jag ta 515 så fick den stopp, så fick jag ta 510 så kom den kvart över till allum, så fick springa till 59an så körde den preciiis när jag kom, typiskt va? Hatar den här j..vla snön!! Och västtrafik :tired: behövde bara skriva av mig lite... puss!

Svar på tal

Anonym om Bilder från helgen!:
Shoo,de där raglady påsarna kan man köpa de så fall hur mkt? 
Eller får man de om man handlar i raglady tacksam för snabb svar

Bra blogg :)
Svar: Man får dom om man köper ågot i affären, jag köpte bara halstabletter haha. Tack! :)

Dag 1 – En bild på mig + 10 saker du inte visste om mig

1. Jag va jäätteudda när jag va liten. jag vå så blyg så jag typ gick efter några tills dom fråga om jag ville vara med. freeeeak.
2. Jag vet inte hur min riktiga hårfärg ser ut.
3. Jag färga mitt hår första gången i tvåan...
4. Jag har en ''sjukdom'' som heter giftstruma, de betyder att min sköldkörtel inte funkar. Sköldkörteln är den som 'kontrollerar' matsmältningen.
5. Jag har skilda föräldrar, dom skilde sig närj ag va sex år.
6. Jag vet typ inte vem min morfar är, träffar han en gång var tionde år typ.
7. Jag ääälskar twilight, är typ besatt... Såg första filmen minst 30 ggr. Och jag överdriver INTE.
8. Jag älskar mörka personer med ljusa ögon, så fint! spec killar haha 
9. Jag haaatar rökare. Min mamma och syster gör det. Är så äckligt + att jag luktar rök för att dom håller på :tired:
10. Jag åker aldrig utomland, solsemester och, har bara åkt skidor hela mitt liv. och är suuuger jag! Första gången jag åkte flyg va förra året!

Nu kör vi

Dag 1 – En bild på mig + 10 saker du inte visste om mig
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Bästa dagen i mitt liv.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och någon som betyder mycket för mig.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Dagens:

Vi skulle ha grammatik och verb och sånt. :')

Besos Suaves

Hello, direkt efter skolan så åkte jag till allum och handla skor! Dom är faktiskt inte så höga.. Behöver bara töja ut dom lite så blir det perfa! Lyssnar på en gammal spansk låt, eller satt och lyssna på den heeela sommarn. Sommarkänsla! Esos besos que me das con esa boca tan suave. Så braaa! Bara tre dagar till lov! Wihooo!
Och min kamera!! Ni anar inte hur mycket jag har längtat! Och ni vet den låten som jag inte hitta som hitta`?
'how could this happen to me...' jag hitta den! efter två månaders letning typ? från ingenstans men aja.
Nu ska jag tvätta bort mitt smink sen sova, sovmorgon imorn! Besos

måste köpa fler ringar känner jag...

Chilla på chillet, chillarN

Hej, dudes. Varit med Matilda, Nor och Daniella! Vi kolla på film och satt vid datorn. Sen åkte jag till allum och ville köpa skor, men det va stängt så ska åka efter skolan imorgon! På skopunkten. Är verkligen sviiiintrött, så ska sova nu. Godnatt, snöggingar
SER NI MITT HÅR?! Det va innan jag klippte det och är lika långt med löshår...

får min kamera snart!!

Hej, har so nu, vi ska göra film om spöken. Men linnea är inte här.. Och min pappa beställde min kamera igår, sony a290! Får den på sportlovet eller i helgen. Nu vill jag att de ska gå snaaabbt. På fedag blir det nuggets! haha iinge bryr sej. Kisses

bild från DM! ella och emilia

@ home

tjenixen, haha skoja. Är iaf hemma nu, hitta min systemkamera! Men min pappa ska köpa den i veckan nångång:) Vi åkte till skopunkten och lämna tillbaks mina skor.  Till ikea åkte vi ovkså, fick en gullig lampa! Rund blommig, typ. Nu ska jag åka till allum och köpa dom här Midcut boot
Skriver när jag kommer hem, kisses

goodmorning people.

-
godmorgon, ska till allum och byta skorna och sen mediamarkt och kolla på systemkamera! Men först ska jag städa mitt rum, ser förjävligt ut haha! Skrev ett jättelångt inlägg igår, men det försvann :( Kolla på smallville nån gång så hörde jag en låt som jag lyssna i typ tvåan eller nåt, den går how could this happen to meee? I made my mistakes.. Sen vet jag inte mer. Kommer ihåg att video va typ att någon krocka och att några satt och åt så sprängdes fönstret. Allt gick i slow motion. Aja, hittar den väl. Måste städa nu, kisses

movie time!



5/2

Alla ni som är med på bilderna innan, säg om jag ska ta bort/täcka över!!


Va hos min faster förut och fira henne, och lillkusin Joel va där och så himla söt, han satt och kasta papper'bollar'? Nu ska jag kolla på stepford wifes, somna efter typ en kvart i fredags... Men imorn blir det mediamarkt och allum! Ska kolla på systemkamera, wiiiie. Om vi hittar en då, ska får ja inte använda den förrän på sportlovet..  snyft. Nu är jag inne på Jewels By Josefin, älskar ringarna, och armbanden åhh altt typ! I'm in looove
Erkänn balla!? Kan hitta mycket mer, ska köpa dom när jag får pengar. Lätt
Skriver kanske inte mer ikv, så godnatt ♥

Bilder från helgen!

Hej! Gjorde egentligen ett inlägg förut men det försvann :( Har iaf ätit pizza förut, feeeeeet.
guuud så fin!!
hahha, Danni: jag tänkte väl att ja la strumpan i saften! Den är helt blöööt!  Ja, nåt sånt
Älskar er, grym kväll! :):love:

badat, gud så skönt!

Hej, nu blir det uppdatering! hehe, har precis badat, de va så himla skönt! Igår så åkte jag först till allum med nor, ella och matilda! Köpte ett par skor *blink* visar bild sen! Och alla bilder från igår kommer om 15 minuter typ, ska bara fixa dom lite innan:) Vi somna ganska tidigt igår, typ två eller nåt. Vi kolla på en film, matilda va den enda som kolla klart..  Nu ska jag ta på mej kläder och sen fixa bilderna! Kisses

Ella har gjort en bild på sej själv! Så fin så :)

MACDATOR!

Hej, sitter på den macdator på musiken, vi ska göra en låt haha. ååh, vill verkligen ha en! Alla är sura på oss bara vi tog alla datorer:) Och tjugo över bussen kom aldrig! Och ändå fick vi minuter? Aja, what you gonna do? haha, nej skoja. Vi gör smoke on the water :thumbup: Måste gå nu, puss!
Bild från gran canaria, vill ha värme NU!

4:e februari.

Hejhej, tänkte göra ett inläggm ska åka om en kvart. Och jag går ut tio över, så jag inte missar bussen IGEN. Åh förra veckan.. Missa tre bussar! Fast tio kom aldrig.. Skit samma, efter skolan blir det stan med ella! Sen tror jag vi åker hem till mig:) awzme! Nu ska jag fixa mig lite till. puss!

goodnight people

Nu måste jag sova, nördar mega jump.. Men de är ju för kuuul!

Saker jag ska spara pengar till...


I always fall for your type.

Jamie Foxx featuring Drake – Fall For Your Type
Älskar låten! Fast den är lite seg.
Haha, hej! Gud vad snabbt veckan har gått! Fredag imorn ju?!? Va iaf på allum förut, köpte subway kakor. Har ätit jättemycket onyttigt på 'sistone' måste träna! Tvångstankar!! Haha, nej då. Men ska nog träna på söndag, eller hoppas iallafall. Hade ont i halsen i början av veckan men det är ju inte kvar:) Nu ska jag kolla på no ordinary family och sen... Aa, jag vet inte. Puss!

Vampire diares och sen sova!


Fucking perfect.

holaaa, guapas. Sitter och håller på med photpshop, hihi. :) När jag kom hem från skolan, åt ja lite och och sen somna på soffan.. Dan gick iallafall jättesnabbt idag! Och hände lite saker, och de va poliser igår. Men de kanske jag sa? Iaf, så fredag ska vi sova över, men ingen vill vara hos sig.. Men vi löser väl det? Nu ska jag kolla på vampire diares! Shocker... Puss!
nåt snaaabbt... Och nej det står inte Barbieg irl. Det skulle stå barbiegirl men ja..

Pissvädeeeer

Hola,  fick springa till bussen förut, de spöregnar också! Så va heeelt dyngsur när ja kom hem;) Har suttit och kollat på vampire diares förut, längesen de va jag kolla på de sist... I skolan va d e poliser också, haha 'inget vet varför..' ;) sovmorgon imorgon igen! Ska nog göra design snart, men har inga bilder. Aja, ska kolla på Vampire diares nu, puss!
http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/images/6786143/tumblr_lfpb38OqHj1qc2rmso1_500_large.jpg?1296577461


RSS 2.0