Ny design!!!

Är sååå nöjd. Förutom bilderna, men det går att ändra! Nu ska jag gå och sova, börjat åtta imorgon..... Godnatt!!


Iväg och träna!

(skulle upp för tre timmar sen...)


Plus i kassan

plusikassan.se
Plusikassan.se - Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet
Tipsar om denna sidan!! Man tjänar lättförtjänta pengar där. Du behöver bara trycka på bilden och bli medlem och börja tjäna pengar!

Dagens

Vit tröja - Gina tricot | svarta jeans - bikbok + Palladium och skinnjacka


Victoria's secret

 

 

 


Hot coco

Sitter här och dricker varm choklad och kollar på Transformers. Bkrde göra läxor snart också. +göra klart designen! xoxo


Inspo

 

 


Just nu...

Sitter och gör svenska, samtidigt som jag håller på med ny design..! Skriver sen när designen är klar. xx


Börjar om...

Eller inte tar bort inlägg osv, men ny design och bara ny start. Ska ändra min blogg helt(ska försöka iallafall) och få mer läsare. Ska verkligen blogga nu hehe. Hörs om några dagar!

Slutar nu!

Är i skolan just nu, men slutar om typ fem minuter... Eller nu haha. Menvi hörs när jag kommer hem!

Music


Svar på kommentar

Svar: De va typ att dom hade gått runt och frågat killar på stan vem som dom tyckte va världens snyggaste tjej. 


Från igår

Mobilbilder:
Det var alla bilder från igår! Nu ska jag gå och duscha. Hörs senaree

Colombiana

Var på bio igår, vi såg Colombiana. Den va sådär.. Men det var kul ändå. Vi åkte in till stan och kolla lite i affärer. Sen kollade vi på modevisningen och sen var vi på Åhléns och fixade håret, haha. Älskar att dom har så.. Sen åkte vi till bion. Kom hem vid tolv ungefär, orkade inte uppdatera då tyvärr. Men ni får se bilder sen! Puuss
Ni får 2 bilder från Emilia och Ellas blogg sålänge!

Nu är jag påväg in till stan med Ella och ...

img_3066 (MMS)

Nu är jag påväg in till stan med Ella och Emilia! Vi ska kolla lite och sen kolla på modevisning. Men bloggar när jag kommer hem, kram!


Hemmaa

Kom hem för timma sen, var hos Daniella! Det var vi, Nor, Emilia,  Ella och Matilda. Vi år b&j och kolla på idol och prata och sååånt. Det går skitsegt att skriva, för ser intr tangenterna... Det är så mörkt haha. Men ska ta bort sminket och borsta tänderna nu, det vanliga.. Sen ska jag gå pch sova, är jättetrött! Och imorn ska jag till stan och kolla på modevisning och sen bio på kvällen! Men hörs imorgon,
Godnatt


23 September

Heej! Förlåt för uppdateringen. Haha typ varje inlägg börjar så:( Det måste bli ändring.... 
Men har varit på allum idag, köpte en väska! Behövdes verkligen. Men är väldigt stressad nu, ska gå till bussen nu. Men ni förtjänade en uppdatering;) Men ska ta bussen till någon... hehe ska ha typ filmkväll med ben&jerrys!  Gooott. Hörs sen!!

21 September

Heej!
Ja, lexbyjoggen blev precis som jag sa hehe. Men inte mer om det! Håller på att göra NO nu. Har gjort det hela kvällen... Sitter och lyssnar på one direction (♥♥♥) och varför har jag inte lyssnat på dom förrän nu...? Hehe. Men ska fortsätta plugga nu. Dålig uppdatering idag, vet.....
Tumblr_ll8i87elcv1qb0ksgo1_500_large
bildbrist!!

Lexbyjoggen imorgon...

Lexbyjoggen imorgon...
Hatar att springa... Asså neeej det kommer regna och usch:( Och jag har vääärldens sämsta kondition och alla kommer jogga så kommer jag jogga lite och så springer alla ifrån mig. Skulle säkert kunna hända! Jaja får väl gå själv då..... Klagoinlägg men behövde dela mig med detta!! Hehe.

Gjort design åt Ella och Emilia!

Har gjort den här designen precis!! Åt Ella och Emilia, dom har ny blogg så ni måste kolla bloggen!!
Fast jag kommer länka den imorgon för då har dom öppnat den. Så ni får kolla imorgon:):)

Svenska Hollywoodfruar

Har precis kollat på Svenska Hollywood Fruar och ny ska jag kolla på ett nytt avsnitt av Vampire Diares!! Ny säsong:):) Looove! Hehe lite exalterad... Men ska ta bort mitt smink och ta på sovkläder och lägga mig och kolla på det så hörs vi imorgon! Men så ni vet så ska jag plugga imorgon också. Och efter skolan ska jag till Allum med mamma och beställa tid om optiker(ska kanske få glasögon:()
Men uppdaterar om jag kan!
Godnatt♥
Tumblr_loovz8s1ta1qmu6apo1_500_largeTumblr_ll5gi0nvqb1qgvmwgo1_r1_500_large252848_201346926576589_120572534654029_593574_3421241_n_largeTumblr_lrfhsczfkf1qg8s8io1_500_large

Dresscode

Dagens outfit, det va ett tag sen. Vill ni att jag ska börja med det?
Stickad kofta - JC | Vit tunika(?) - Gina tricot | Jeans - Gina tricot | Palladium och skinnjacka!

Idol

Haha undra hur många  rubriker jag har som heter ''Idol''...
Men sitter och kollar på det nu, och André Zuniga gick vidare ♥ ♥
Har inte kunnat uppdatera, eller har inte velat för har no-prov på torsdag och vi fick reda på det idag så jag ska pluggade på det. Men ska skriva lite mer inlägg ikväll, dagens oufit och lite så..
Hörs sen!


Inget internet...

Heej! Har inte kunnat uppdatera nånting förrän nu. Skriver på mobilen så det blir bara lite text så ni vet att jag lever och varför jag inte uppdaterar! Har precis kommit hem från en marknad, fick med mig lite saker hem! Det är därför jag uppdaterar nu, det ligger i "stan" så det finns täckning här:) men kommer inte uppdatera förrän söndag eftermiddag/kväll för då är jag nog hemma. Hörs då, puss!

Inget internet...

Heej! Har inte kunnat uppdatera nånting förrän nu. Skriver på mobilen så det blir bara lite text så ni vet att jag lever och varför jag inte uppdaterar! Har precis kommit hem från en marknad, fick med mig lite saker hem! Det är därför jag uppdaterar nu, det ligger i "stan" så det finns täckning här:) men kommer inte uppdatera förrän söndag eftermiddag/kväll för då är jag nog hemma. Hörs då, puss!

åker till Dalarna imorgon.

Ja, ska till Dalarna imorgon! Hälsa på lite släktingar osv. Och nej, Dalarna är inte ''lant-ställe'' eller inte dit vi ska. Så vid ett kommer min syster och pappa och hämtar mig imorgon så åker vi direkt, typ. Skulle egentligen slutat halv fyra. Men har packat osv och nu går jag och lägger mig. Börjar åtta imorgon... Men jag har med dator osv dit uppså det blir uppdatering! Godnatt♥


Fick datorer i skolan igår!!

Vi fick datorer i skolan igår, dom är ett år gamla men grymma ändå!! Jag trodde  vi skulle få typ 2 år gamla mini-datorer så alla har ju klagat asmycket och ba f*n va orättvist, osv osv. Men dom är faktiskt bra!! Lite äckliga, men det går att torka av. Liiite orättvist bara att sjuorna fick Macbook air. Lite så bara...
Kamera och allt! hihi

Music


Dålig uppdatering, ja

Heej!
Vet, har inte uppdaterat på två dagar... Igår var jag hos min mamma och firade min mormor som fyller 70 på fredag!! Och så var jag tvungen att göra NO- satt uppe till typ klockaan tolv för var tvungen att göra klart... Hehe. Men nu ligger jag i min säng och läser FRIDA. Tror jag ska sätta på en film, längsen jag såg en film... Har inga läxor kvar heller så det är ju skönt. Men sätter på en film nu så hörs vi senare!

15.27

Är hos mamma, har varit det ett tag slutade halv ett idag. Skönt!! Ska packa ihop lite grejer sen får jag skjuts av min syster till pappa. Ska göra lite läxor(som vanligt), gör det jätteofta men blir aldrig klar?? Åhhh. Jaja ska inte prata om skolan mer nu(fast gör det ändå haha) men ska packa ihop saker, dator och smink osv! Så hörs vi när jag kommer till pappa, kram!

Ska köpa denna mössan till vinter!


Såå snygg! MEN på mig satt den inte fint... Men ska tvinga mig se bra ut i den, hihi. Så till vinter blir det ny vinterjacka + vinterskor + den mössan + halsduk osv,osv! iiih längtar ändå lite!! Men bara om man är varmt klädd och det är snö, inte slask. Då är det bara mysigt:')

Idol!

Har precis kollat på Idol. Eller 40 minuter sen, hehe. Haha asså försår mig inte på han som sjöng om värsta snusket! Typ ''put it in every hole'' man ba JAPP. Ska fixa det allra allra sista på SO:n sen är jag klar med alla läxor, sköönt. Så kommer nya imorgon. Yeeey. Älskar skolan. Hehe, säger godnatt nu för kommer inte skriva mer idag.
Så godnatt på eer!


Kollar på film

Hejhej!
Kollar på en film på 4:an, First daughter heter den. Faktiskt rätt bra! Handlar om en tjej som är president-dotter som ska börja på collage och hon gör allt för att passa in osv. Hon får ''a thing'' med en kille där så visar det säg att han var något ''hon aldrig kunnat ana'' haha. Det är typ en typisk amerikans film från 2004. Haha ska fortsätta kolla nu. 
Puss & kram!


9/11-11 exakt 10 årsen.

R.I.P till alla som dog. Mina tankar gå till er och er som mist någon!♥♥

Ska ta bussen nu!

Ska snart gå till bussen, ska åka till ica med Daniella! Sen ska vi till Matilda, ska inte sova där utan åka hem sen. Men ska skynda mig lite nu, puuuss

Lördag

Heej!
Sitter och kollar på idol som har repris på tvn. Jätteregnigt ute och dimmigt...Ska inte göra något idag bara vara inne och vara lat, hehe. Men ska göra ny design imorgon tror jag! Men ska göra Ella och Emilias först.:):) Och ikväll ska jag till matilda, sova där om jag får! Men ska sätta på How I met your mother nu så hörs vi sen. Kraam


Ännu mera skal!

Aaahh, fick mina skal idag!! Och jag, Ella och Emilia ska köpa ett Foki-skal tillsammans! Eller vi vill iallafall! Dör så snygga skal hon har!

9 September

Fredaaag, wihoo! Hade ju skolkort idag också, usch blev inte bra!! Eller man fick bara se bilden på sig själv och mitt hår!! Åh herregud mitt hår... Slickat på ena sidan och jätterufsigt på den andra... Inte fint! 
Nu ska jag kolla på idol och göra popcorn och saft, sånt som man gör på fredagskvällar! Hehe, men skriver mer sen. Love


Man ser typ inte mitt ansikte?
Lite bilder från idag, när vi ''taggade'' för skolfotot;)

Ännu ett paket!

Ja, haha ni kan nog gissa vad detta är...! Men visar er alldeles strax vad det är i:):)

Vad som va i paket...

Mina skal!! Beställde dom för två veckor sen, kanske. Är dom inte snygga?:):) Har beställt 5 mer för några dagar sen, så hoppas dom kommer snart också! Men nu går jag och lägger mig. Godnatt bloggläsare!

Skolfoto imorgon.....

Och jag vet inte vad jag ska ha för kläder... Typ svarta jeans och nån ''blus-top'' haha åh jag vet inte!! Får väl slänga på mig nåt imorgon bitti... Men nu ska jag göra ännu mer läxor, tar aldrig sluuut! Har typ 5 st nu... Matte, svenska, NO, SO och franska! Ja, 5 st! Och typ tre st tills imorgon. Så nu blir det pluggpluggplugg! Börjat åtta imorgon och slutar halv fyra, så kommer min mormor ner! Med mina vovvsingar! Åååh har saknat dom, hehe. 
Vi hörs senare ikväll, puss!


Kolla vad som kom med posten idag!

Hmm... Undra vad det är? Haha, men jag kommer visa er sen!

Dagens shopping

JC 349:-
Bikbok 499:-
Gina Tricot 129:-
Underkläder // Bandeu-bh // Blekningssprej
-
Hatar att bilderna blev gula, eller inte fick någon färg alls... Jaja, håller fortfarande på med läxan nu. Plugga röven av mig just nu!! Måste få bra betyg! Pratar typ bara om skolan..? Jaja, puss och kram!

Visar er strax!


Hemma från stan nu, ont i fötterna!

Heej bloggen!
Hemma från stan nu, har fruktansvärt ont i fötterna! Haha, men köpte ganska mycket saker. Eller lagom iallafall! Nu ska jag bara ha ny väska + plånbok! Åkte in med Ella, sen åkte hon till sin träning så kom min pappa så köpte vi kläder och lite sånt!
Och herreguuud, min mardröm(inte riktigt, men...) på subway idag..... Har fått nytt kort för tappade bort mitt förra, så hade jag inte aktiverat de och så, orkar inte riktigt förklara, men så skulle jag betala(mackan var klar och allting) så står det medges ej, så ringde jag min mamma så sa hon att hon kanske satt in på fel och blabla... Så fick jag panik och blev jätteröd och ba: Eh... jag har fått nytt kort, det har inte aktiverats så det funkar inte! Bara sa massa saker, fick panik haha.... Men så fick jag springa och aktivera det vid en bankomat(hade räckt att bara ta kontoinformation typ) så kunde man bara ta ut pengar men hade bara 70 kr så fick jag ännu mer panik, så provade jag att ta ut även om det inte funkade... På typ tre olika bankomater, så sprang jag tillbaks till Subway så funkade det inte så sa han att jag skulle komma tillbaka imorgon och så fick jag till ett tyst ''okej, tack så mycket..'' för jag hade sån panik assåå åååhh!! Haha. Säger grattis till dig som orka läsa allt och fattade. Fast det är inte ens så illa när jag tänker på det. Typiskt! Men sen när min pappa kom så betalade han åt mig så fick han mina pengar på kortet sen! Ska göra NO-läxa nu men vi hörs sen!

Två bilder från idag. Haha, den sista är det Emilia, Nor och Ella. Nor hänger på Emilias rygg och Ella hänger där fram! haha biff

Mobil

Hej!! Min dator är hos mamma så kan bara uppdatera på iphonen. Men just nu gör jag no-läxa med Emilia över telefon, haha! Men det är faktiskt rätt smart om man behöver hjälp! Ja, men ska fortsätta nu så hörs vi senare ikväll. Kraam!

Nu: Idol!

Kollade igår också, åååh älskar André Zuniga♥ Ååh älskade hans röst!! Dog lite... Men ja, kanske kommer upp en ännu bättre ikväll? Vi får se.... Haha skoja, men nu har det redan börjat så ska gå och mysa i soffan. Kraam!


5 September

Hej!! Måste säga förlåt(som vanligt-.-) för min uppdatering! Har inte ens en aning om varför jag inte bloggade i söndags? Aja!
Bara varit i skolan idag, slutade halv fyra... Men hade hemkunskap på slutet, gjorde jättegod soppa! Sen efter skolan åkte jag till pappa och hämta saker(kläder, dator osv) sen hämta han mig och så åkte vi till allum snabbt och kollade lite kläder. Hittade inget, men vi ska till stan på onsdag, så då (hoppas jag!) blir det storshopping!
Men ska äta lite nu, så hörs vi sen. Puuuss
Lite bilder från idag:

Drar till Daniella

Eller hon är typ här, så  går vi tillsammans. Ska sova där, myyys! Ska leta efter ett par shorts sen tror jag att jag går. Haha kul att man hör alla där ner sjunga snappsvisor! Gitarr och allt, här kör man på för fullt, asså! Hahah..
Men det blir nog sista inlägget för idag, godnatt på er goingar!
Det är typ bara egobilder på mig i inläggen nu... Får börja ta mer bilder känner jag!!

Kom in nu!

Kom in precis, vet inte vad jag ska göra nu... Typ kolla film eller nåt! Okej jätteonödigt inlägg, ni får säga vad jag ska blogga om!! Tråååkigt blogg annars... Kanske skriver nåt mer sen, puss!

Kräftskiva!

Hej läsare! Förlåt för uppdatering....
Har precis duschat och sminkat mig. Ska ha kräftskiva senare ikväll, fast ska äta revbensspjäll istället, mycket godare! Tror jag kommer gå in efter jag ätit, inte så kul och sitta där när dom sjunger snappsvisor och blir lite dragna;) Men nu ska jag göra mig iordning. 
Kraaam


b.e.s.a.t.t

Av Bakery story, fashion story och resturant story... Jag dör så kul haha.. Nej då men ladda ner dom förut till iPhonen och nu har jag verkligen nördat det!!

Varmt!

Typ 30 grader ute!! I wish... Men varmt är det iallafall! Slutade ju halv ett idag, svenska, matte, no och sen sluta! Häärligt! Ska ut och ta bilder på broar sen, teknik läxa tills imorgon... Ska göra lite franska också.... Iaf, så är det himla skönt med fredag och helg imorgon! Har en känsla att det kommer gå riktigt snabbt till jul! hihi, men skriver mer sen. Puss!

RSS 2.0