30 juni

Asså jag orkar inte blogga, har sommarlov. Orkar inte sitta framför datorn hela tiden... 
Är iaf hundvakt idag igen ska vara det imorn också.. Ska snart gå ut med vovvsingarna och möta mamma så ska vi gå och handla. Sen vid sex typ ska jag iväg och träna! Ska fräscha upp mig lite, hejdå!

YEEEES

Vår granne ska flytta!!! OHYEAH! (han som hotar att vräka oss pga våra hundar....) inget mer hundvaktande! Happy happy!
-
Är jätte seg idag, ena sidan av mitt ansikte är svullet pga att jag brände mig igår.. Men idag ska jag vara hundvakt, så ska bara vara inne. Åh, det är så himla fint väder utee!! Ska vara det imorgon också... Men på fredag är jag ''ledig'' haha. Ska kolla på Sherlock Holmes nu, hihi. Hörs sen puuss!

Inspiration

Tumblr_ln5gfcjj7k1ql5ingo1_500_largeTumblr_ll6gaif3by1qex9z2o1_500_largeTumblr_ln7vpjz9cp1qgl4n0o1_500_largeTumblr_lhf73yrcn51qc8lpno1_1280_largeTumblr_ln96reil441qlnrzqo1_500_large

WANTIIIE

Åh, vad jag vill ha dom här!! Daniella har sagt att hon ska köpa dom så får nog inte köpa dom för henne... Åh, men dom är så snyggaaa!!


Summertime

Heeej babes, åkte till kåsjön med emilia idag. Sen efter åkte vi in till allum och vi fikade på le pain francais. Åt världens godaste muffins!! hehe. Sen åkte vi hem och jag la mig och solade på altanen och blev bara bränd. Fick tvärtom shorts bränna typ.. jättefint, verkligen..... Ska vänta på att filmen som egentligen skulle bli klar igår ska bli klar. Puss!

Svar på kommentar

Svar: Jag har photoshop hela tiden, ja. Men min pappa laddade ner det så jag vet inte det om cerial nummer och så... :)

Film!

Eller om 4 timmar.... Och nu blev det sju?? Åh, segt internet.... Ska äts glass så länge då.. kraam

Ben n jerrys

Ska snart åka till willys och handla lite, ben & jerrys höhö. Och lite annat också men.. Ska ladda ner lite filmer och sånt sen, sen ha lite filmkväll, myyys! Skriver mer när jag kommer hem puuss
Tumblr_llp2uka3b61qjas7no1_500_large

SOMMAR!

Heej, blev väckt typ åtta, va aspigg men somna om iallafall(?) och vakna vid tio och gick ner och åt och sen somna i soffan o ch vakna typ halv ett... Bra där! Skulle till min mamma och passa hundarna vid typ tolv-ett tiden men jag kom vid tre eftersom jag va så seg... Och då hade hon redan kommit hem... Men det är sjukt varmt ute!! Ska vara det hela veckan!:D Ska kolla på 17 again nu på balkongen och sola lite samtidigt, love life! haha hörs sen

26 juni

dålig uppdatering, hehe...
-
Har precis varit och tränat. Och igår efter vi åkt från mölnlycke åkte jag till min mamma och hälsa på min mormor innan hon åkte. Så vi åt jordgubbar och så. Nu: Duscha och sen äta! Hörs seeen!

Mölnlycke

Hej! Är i mölnlycke nu, vi spelar ps3 höhö...  Vi har ätit god mat och jordgubbar med glass. Vet inte vad vi ska göra nu, fortsätta spela hihi. nörd... Hoppas ni har haft en bra midsommar. XOXO
bild innan vi åkte.

Glad midsommar!

Har precis plattat håret, och nu ska jag ta på mig kläder och sminka mig. Förvånar mig inte att det regnar heller.. Men min mobil säger att det ska bli sol? Jaja, kanske skriver innan jag åker. Har med mig kameran också! Men ja, glad midsommar då.. TTYL
bjuder på denna extremt gamla bilden från sexan...

Klar!!

Såå, är klar nu! Tycks?:D är faktiskt nöjd! Men vet inte om det blev fööör rosa.. Nej, den blev bra. hihi. Ska fixa menyn också, med rubriker och bloglovinbild oså, men det gör jag någon annan dag.
-
Badade förut och hade ansiktsmask och så. Smörjde in mig med BUS också, så jag blir liite brunare iaf. Ska kolla på Simpsons, sen sova. Ska upp hyffsat tidigt imorn. Vi ska va hos dom vid 1-2. Så då kan jag inte vakna tolv hehe. Godnatt bloggen! Har med mig datorn imorn(kanske) så bloggar kanske lite på kvällen! Puss

smygtitt....

kan säga så här att det är mycket rosa och glittrigt!!

Göra ny design!

Min blogg kommer se lite konstig ut nu, men det är för jag gör ny design! Så.. stay tuned!
-

Ny design?

Idag tror jag ska göra ny design! Har tröttnat på min nu, ska göra en sommrig! En rosa tror jag, hoho! Skriver mer sen!
Just nu:

Torsdag

Vakna ett idag... sov i min systers rum inatt, hihi. Har precis ätit lite och nu kollar på the tourist! Johnny depp, så goo! Ska nog duscha efter filmen och städa mitt rum lite. Och imorgon är det midsommar! Ska åka till min pappas kompis, fast han är mina kusiners pappa också men. Så ska vi sova där så pappa inte behöver köra hem sen eller nåt.... Vill inte.. hehe. För min kusin som jag brukar vara med är inte där... Ska fortsätta kolla på filmen. Kram!

Dagens outfit

Linne- fick i födelsedagspresent!
jeans- gina tricot

Svar!


LÄNKEN: http://myphotoshopbrushes.com/brushes/id/308

Saker du inte visste om mig...


1. Jag är extreeemt mörkrädd, typ stört? Hah okej nej, eller jo kanske?? Igår t.ex. så satt jag ju helt själv och skulle gå upp och lägga mig så släckte jag överallt, sprang upp till mitt rum och låste dörren. Sen kom jag på att jag skulle larma, så jag gick ut och tryckte på ''fjärrkontrollen'' och sen kolla bakom mig, sprang till mitt rum, kollade under sängen och sen låste dörren. Är jag psykiskt störd eller nåt? hehe...
2. Jag måste alltid skölja ur glaset/vattenflasken minst två gånger, och blir äcklad när jag ser på typ filmer när dom inte gör de. (ännu en störd sak haha)
3. Första gången jag hörde Justin Bieber trodde jag det va en tjej, tror det va Danni som sa att det va en kille till mig.. Och nu är jag typ besatt haha;)
4. Jag vill vara latina, dom är ju typ perfekta? Eller dom som jag vet iallafall. Bruna, mörkt hår, har rumpa och allt de där och snackar spanskaa!
5. Jag får skuldkänslor för allt nästan...
6. Är jättenöjd med mitt liv! Hehe låter lite sådär skrytigt men.. Förutom mitt utseende då. Men jag bråkar aldrig med mina föräldrar, eller min syster, jag har en snäll pappa som ger mig saker, fick ju datorn och min mobil och så, fast min kamera har jag köpt själv(faktiskt!). Har väldens bästa vänner! Skulle aldrig klara mig utan dom, sjukaste humorn också!
7. Kommer inte på fler.. Nu kommer ni tro att jag är störd eller nåt, tog alla dåliga saker typ... Hejdå!

Musicha

Sitter och lyssnar på musik just nu. Badade aldrig förut, duschar ikväll istället.. Och jag vill ha typ filmkväll ikväll med några, men inga är hemma. Det är bara nor som har svarat och hatar att bara vara två stycken(inget personligt, nor!:)) Men ska äta nu, skriver mer sen!  XOXO

22:e juni

Vakna typ elva idag, låg kvar i sängen till typ klockan två och kolla på film.... Sen gick jag ner och åt och kolla på tv. Nu ska jag ta ett härligt bad och ha ansiktsmask och hårinpackning och raka benen så jag blir sommar fräsch!!Hörs senare, puss

Trööött

Sitter i vardagsrummet, helt själv.. helt tyst, usch hatar detta... ska gå upp till mitt rum nu, innan jag tror en seriömördare kommer hoppa genom rutan och döda mej........ haha sån tönt är jag. Och imorn kommer jag nog lägga ut en ''saker du inte visste om mig'' då jag ger er mina mörkaste hemligheter! Okej, nej men några saker.... Godnatt!

You know you get me high, high. Want you to take me for a ride, ride. Tell me where you wanna go





Filmtips!


Wanties

bikini, har ingen som passar typ? Bara svarta tråkiga..
bruna prime!!!måååste ha det till hösten/vintern.. tror ni jag lyckas tjata mig till några...?;)
iphone 4! håller på att spara ihop till en.. men går inte så bra ska få ihop 2000 med hjälp av månadspeng. Wish me luck, typ...

♥♥

hej på er bloggläsare, vakna halv tolv idag, ska alltid vakna sent.... sen typ två kom ella! Vi redigera lite bilder och kolla på burlesque. Sen gick vi ut och hoppa lite, jag träna på min hjulning! Nu kan jag tekniken iaf;)hehe. nu ska jag kolla lite på tv. Cyaa!
bilder från idag:



lånade från: ellaa.webblogg.se

Adriana lima!

före..
Efter..

Dessies låt


Måndag

Har kollat på the Bachelor hela dan, men nu ska jag packa lite saker och åka till pappa. Ska ta halv bussen så måste skynda, cyaa
Tumblr_ljpcjyo1h01qgzz1to1_500_large_large

Det går uppåt!


@Home

Kom hem vid fyra, så åt jag lite. Nu ska jag duscha och sen ikväll tror jag att det bara blir deg.. Film och så. Och på fredag är det midsommar..? Trodde de va typ i mitten av juli... haha;)
Hörs sen
bild från igår, gölligt att min hund stirrar på mig....

Sportlife

Heeej, ska snart göra mig iordning. Ska åka och träna! Äntligen.... Min pappa har skaffat gymkort där nu också, så nu kan jag gå oftare. Skriver mer när jag kommer hem, puss!

Pics

Bilderna från igår! blev mest bilder ute, men whattahell

Presenterna

100 kronor
en merci choklad
från Matilda
blomma
döskallering med diamanter
ögonskugga
från emily
3 ansiktsmaskar
korsring
maglinne
stoor kruka(?) med godis
från Nor, Ella, Emilia och Sanna
Tack för presenterna!!

18:e Juni

Hejsan, håller på att ladda över bilderna från igår så dom kommer strax! Har städat vardagsrummet och köket och så, eller mest pappa men ändå... Ska åka till mamma sen också. Aja, hörs sen!

Svar på kommentarer

linnea om Dagen:
Kan du visa bättre bild på sjalen? :)
ja visst kan jag det!:)

hehe....
KommentarTid
alin om 17: Juni:
gör du gratis designs? :)
Svar: Nej, det gör jag inte. Har gjort de förut och det va bara jobbigt haha... Gör bara till mina vänner:)

Lyckad kväll!!

Fick världens bästa presenter(visar imorgon, lovar) och en underbar kväll, älskar er! Ska gå och lägga mig nu  och imorgon bitti ska jag städa allting..... Och imorgon åker Emilia till kroatien, aaavis!! Det enda jag ska göra i sommar är åka upp till värmland(sunne vattenland, yeaah) och till mormor... Skriver mer imorgon, godnatt!

Länkbyte! Amanda Ljungberg

hann inte göra ett inlägg om de här förrän nu...
-
Har länkbyte just nu med Amanda! Kolla in hennes (grymma)blogg genom att trycka på bilden!

Tjejmiddag!

Heellu, har precis städat mitt rum lite.. Vet inte vad jag ska ha på meeej.. har på mig min blåa stickade tröja, men de känns för vanligt, men har inga kläder här?!? Aja, det får det bli.. Måste skynda mig nu, puss!

17: Juni

Godmorgon!
Ska gå till bussen om typ 5 min... Men jag slänger in ett inlägg iaf! Ska åka till läkaren och ta blodprov, sen efter åker vi och handlar ju. Kan visa dagens outfit när jag kommer hem, längesen ju, typ i vintras...? Hörs sen, puss.

Nydesignat!

-

tryck på bilden för att komma till bloggen!


16:e Juni

DÅLIG uppdatering.....
-
Idag har jag gjort 2 nya designer, till Ella och Emily:) Och imorn ska jag till läkaren på morgonen, sen åker vi och handlar lite mat och sånt till kvällen. Sen på kvällen ska jag ha en tjejmiddag för att fira mig!:) Tror vi bara ska grilla, kolla på film eller nåt... Hoppas det är bra väder då! Skriver mer sen, puss!
har 0 bilder...

We're a match made in heaven.

Redigera lite bilder förut, men nu ska nog gå och lägga mig. Natti natti ♥

Gjorde en header...

Hade tråkigt så gjorde en ''header'' med justin bieber haha..

Bloggsvar!

Har skaffat blogsvar(blogresponse). Så nu kan ni fråga hur mycket ni vill där. ttyl

dålig uppdatering.....

Jättedålig uppdatering, men ska bättra mig!
-
Har inte gjort nånting idag, sov hela dan typ... Åh. Just nu: Lyssnar på musik och kollar lite bloggar. Och håller på en grej som ni snart ska få se. Hörs senare!♥
så grym!!

Tisdag

Heeej, ska bara vara hemma idag. Är hundvakt(får granne ''hotar'' med att polisanmäla oss för att hundarna skäller -.-) skaffa ett liv, liksom. Har precis duschat, tror jag ska ner till kiosken och köpa något att äta. Skriver mer sen, TTYL

Woopwoop!

Efter kåsjön åkte jag och Emilia hem till mig och vi gick och köpte pizza. Sen hoppade vi studsmatta för att bränna lite av pizzan. Sen kom Sanna, Matilda och Ella. Så byggde vi lite och jag va bas för första gången, vi skulle tossa men det slutade verkligen inte bra. Jag lutade mig framåt när jag skulle fånga så fick jag Matildas panna rakt på läppen och nu har jag fått en fläskläpp... Sen kom Daniella och Emily så hoppa vi lite och sånt, sen körde vi ''Send up your best...''
Nu: Bachelorette är på tv, men tror jag ska kolla på en film. Funderar på att ha en frågestund, vill ni ha det? Sista inlägget för idag, godnatt läsare!
Tumblr_letjvhfcim1qe40lio1_500_large

Svar på kommentar

KommentarTid
Amanda om @ Kåsjön:
Hur kan du lägga in bild ifrån mobilen?
Om du menar på det inlägget så hade jag faktiskt med mig datorn... Skulle till mamma efter så tog med mig den. Men pkte ändå till pappa efter så det va ju bara onödigt typ haha

@ Kåsjön

Sitter här på bryggan med Emilia. Dom andra stack(så typsikt....) Vi sitter och äter godis och lyssnar på musik. Vi ska åka igen om typ en halvtimme. Skriver mer när jag kommer hem, puss!

13:e Juni

Hej läsare!
Ska packa lite saker sen åker jag till kåsjön! Dom andra åkte för en timma sen eller nåt.. Tar hel bussen med Emilia, sen efter kåsjön åker jag till mamma. Måste skynad mig lite nu. Puss

10 Juni-bilderna

Hehe, förlåt för lite sent...

Dagen

Hoho, grym dag! Åkte in till stan vid halv tre med Daniella och Matilda. Jag och Danni kolla lite på långklänningar, men typ alla snygga var slut. Köpte iallafall en sjal och gick till Tara och fick en sån påse. Sen åkte vi till Willys och köpte lite saker. Sen åkte vi till Fjällbo och grilla, jättemysigt! Vi byggde lite, jag var lite safety. Åååh det är så himla kul, ska börja till hösten!
Nu: Kollar på jersey shore och äter godis, ska snart gå upp och kolla på någon film i sängen.

Lets go hey ho!

Inlägget innan skulle egentligen kommit upp  en halvtimma innan... Ska snart gå till bussen, och i stan ska jag köpa en sjal!! Wihoo! Hörs sen, xoxo

In till stan med Daniella

Hejhej, ska snart duscha och sen åka in till stan med Daniella. Måste skynda mig nu, puss!

Svar på kommentar

KommentarTid
anonym om Svar:
hur många sidvisningar och unika har du ungefär varje dag??
Jag har olika varje dag typ, ibland är den på 11 ibland på 50... Men jag brukar väl ha runt 30-50, inte så mycket men.. Och sidvisningar brukar jag inte kolla men det är väl 60-100?
min statistik går rätt upp och ner...↓

Svar

KommentarTid
anonym om HAPPIEST MAN ALIVE:
VISA BILD PÅ DATAN!!!!!!!!!!!
inte så bra mobilbild, kan visa bättre kamerabild någongång....... ERKÄNN DEN ÄR SNYYYGG?? (a)

Svar

Lena - om Nu: Water for elephants:
Är den bra? :) vill se den men vill veta lite hur den är ;) fin blogg

Jag tyckte den va aasbra! Robert Pattinson är ju skitsnygg så de är ju ett plus;) Den är lite sorglig, spännande och typ lite ''aaaaw'' (vet inte hur jag ska förklara bättre än det där..) Den va iallafall väldigt bra!
5 av 5 toasts! *tummen upp* (skoja)

11 juni

Fick tårta och pengar hos min mamma. Så imorn(kanske) ska jag och mamma till stan och så ska jag köpa en ester elenora sjal!! Har velat ha en i typ ett år... Och snart är den min! Wihoo! Har precis ätit god mat och nu kollar jag på Pirhana, eller min pappa kollar, jag sitter med min dator, hihi;) Skriver mer sen, xo

Nu: Water for elephants

Ska kolla på Water for elephants nu, ska göra mig iordning efter filmen och sen åka till allum.

Första dan som fjorton!

Hoho, sommarlov nuu! Härliiigt. Sov hos Ella igår med Daniella, Emilia, Ella och Matilda! Nor och Sanna var med på kvällen också. Vi sov på studsmatten, sjukt mysigt! Fast de blev jättekallt sen. Vi kolla på Jennifers body(baaadi) så äcklig film.... Världens bästa födelsedag igår asså! Älskar eeer! Ska åka till allum vid fyra och köpa tårta och sen åka till min mamma och fira mig. Hörs sen, puss
bild från igår:

HAPPIEST MAN ALIVE

obeskrivligt glad just nu!!! Fick VÄRLDENS bästa presenter i födelsedagspresent! ååh älskar dig pappa och min älskade syster! Och min kära gudmor!
Jag fick:
·En ny rosa vaio dator (fick den av världens bästa pappa, TAAACK!!)
·en fjärrutlösare till min kamera
·lösnaglar, en dagbok och en spargris av min gudmor
·En resa till skara sommarland med mina vänner från min syster
·En hel dag hos frisören (min systers kompis Marina är en frisör) och sy in mitt löshår och rakpermanenta mitt hår. (VÄRLDENS BÄSTA, TACK!)
·Pengar
och så ska vi fira mig imorgon hos mamma, med min mormor.
Ska fortsätta hålla på med min dator, hoho! PUSS!!

Birthday kid

FYLLER ÅR IDAAAAG!!! Så jävla glaaaad! Blev väckt imorse av min syster och min pappa och fick frukost och en liten present. Fick en fjärrutlösare till min kamera, asbra! Är hos sanna nu med Emily, Matilda och Nor. Daniella, Ella och Emilia ska komma sen och så ska vi äta pizza, SOMMARLOOOOOOOV VAFAAAAAN! Är aaaasglad!!! Hörs sen!

Sånt hår!! Lånad från imfancy.blogg.se

 

Så jäkla snyggt!!!


9 Juni

Ah men herreguuud, jag fyller år imorgon?!?!? Tjöööta. Haha;) Har fixat mitt hår hur jag ska se ut imorgon, fast jag vill ha sånt ''halvlockigt'' haha bra beskrivning! Ska gå och lägga mig nu, men kan inte sovaaa.. Godnatt

Jag fyller år imorgon!!!!

Asså har inte fattat det än..... Fyller år imorgon. Och har skolavslutning imorgon!!! Det har gått så hiiiimla snabbt! Sjukt snabbt! Ska gå och duscha så jag är fräsch imorgon haha, Hörs senare!
är obeskrilvigt glad just nuuu! jag tror jag får en DATOR i födelsedagspresent..... Nåt sånt iallafall.. Pappa sa att jag kommer få något stort i födelsedagspresent (?) antingen är det en ny dator eller en iphone, eller nåt sånt??? Haha JAJA får se imorgon! puuuss

Bilderna från studenten


KASS DAG

Det va vandring idag i skolan, och detta var nog nästan värsta dagen i mitt liv.... Okej, nej men nästan.. Det regna och mina skor blev förstörda, var tvungen att ta mina palladium för jag hade inga andra och så är jag så långsam så alla andra gick snabbt och då fick jag gå med läraren och Maral och Frida, så gå vi fel väg fast de va bra för vi hade gått i typ en timma och sen va vi framme! Och när jag kom hem så kände jag att nåt klia på min fot, så va det en fästing!! EEEUW, jag ba nej ååå jag har fått en fästing jag kommer få bolonia!! (det heter boleria...) och jag fick panik och så fick jag åka till min mamma och ta bort den... Det va mina dag iallfall. Hörs sen! Med bilder!! Fast inte från idag.. TTYL

Och idag va min syster med i tidningen, i GP. Den rödhåriga studenten haha


6/8 - bildbomb!


Dagen

GUD, vad ont jag haaaar. Kan knappt röra mig och mitt hår gör ont på ryggen... Jaa, jag klagar mycket.
Håller på att ladda över bilderna till datorn.. Det tar ett tag..... Typ 900 bilder. Det är bilder från igår också.
Så dom kommer strax!

AWESOME DAY

Badade aldrig i havet, men åkte till kåsjön efter skolan. Hur härligt som helst! Doppade mig t.o.m, första badet i år ju? Wiie, ska lägga mig på sängen och kolla på nån serie, är sjukt trött!! Bilderna kommer ikväll tror jag. Båda från idag och igår. Har ju bränt mig också.. Hade linne på mig så det blev ju inte fint heller...

Havet med klassen!

Summerel_large
Tidsinlägg
Hej på eer! Ska till havet idag med klassen, vet inte om jag ska bada. Det skulle va riktigt varmt idag men får see. Hann aldrig uppdatera igår förrän sent på kvällen(va på studenten), men alla bilder(tog typ 500) kommer när jag kommer hem! Fyller år på fredag, FREDAG! 2 hela dagar kvar! Hörs när jag kommer hem!
Tumblr_lldvspbpzx1qemk36o1_500_large
tänk om Sverige hade sånt här vatten och strand, åh hade ju dött!♥

livrädd för sånt här, kan inte sova....

Ååååh hatar det häääär, blixtrar och åskar och jag kan inte sova, är absolut livrädd för detta!!! Asååå åh är värsta barnrumpan när det gäller sånt här. Åååh asså ååå, flippar ut!!!! Det blixtar asnära, ååååh jag börjar snart gråta.... ååååh okej, sandra, lugna dig! Sinnesjuk...... hehehhohoo.... Skoja MÅSTE somna nu godnatt!

goodnight beautiful

Tumblr_lj14622shi1qibhf6o1_500_largeTumblr_lgvla7rm9x1qg93jso1_500_largeTumblr_llpdj8gmic1qiijpmo1_500_large5804193864_0202683db2_z_largeTumblr_lkahsa70ek1qgs7ujo1_500_large5805292906_7985161ba8_z_large

Student imorgon!

Min syster tar studenten imorgon ju, så ska upp vid nio och duscha sen fixa mig och välja kläder(vet inte vad jag ska ha på meeeej.....) senvid tolv åker vi in till stan och ser när mn syster springer ut. IIIH är as glad, vill också ta studenten!!! Men fyller år på fredag, får nöja mig med det, hähä

Grattis Sverige

Ni som inte märkt, så är det sveriges nationaldag idag!

j'adore

Alla sa att det skulle regna idag, men det är ju sol och huuur varmt som helst! Förlåt för den kassa uppdateringen, har städat hela den härliga långhelg... Kunde inte vara med nån för ingen va hemma. Va på allum förut med Daniella, köpte ett par shorts och en student present till min syster! Hon tar studenten imorn!! Så är ledig hela dan, hon ska springa ut vid ett och sen vid fem så har vi mottagning med all släkt och sånt. TTYL
bild från när vi bowla för typ en vecka sen....

Big brother finalen nu!!!

Heeej, förlåt för dålig uppdatering. Min mormor kom nyss, och i sommar ska hon hyra en stuga i sommar typ en kvart gpväg till havet, as gött! Då har jag nåt att göra i sommar:) ska kolla big brother nu, finaaal! CIAO

Todays wantie

med världens snyggaste skal till.....
Hitta MASSOR, vill ha eeen

Svar!

KommentarTid
Amanda om Friday i'm in love:
Du, haha lite speciell fråga kanske.. Men vad heter din kamera och så? Är den bra? För jag ska köpa en systemkamera, och jag har ingen aning vilken som är bra/dålig osv?
Den heter sony a290, och jag tycker den är bra. Den är bra för ''nybörjare'' haha, den är inte jätte proffsig.. Men om man ska ha en jättebra och så ska man nog ta en nikon eller canon:) Och min kamera är billig också, så den är bra för pengarna eller vad man ska säga... skrev typ en bok nu men hoppas du fick svar på din fråga! :)

tredje juni

Hallååå på er!
Tänk att det är en vecka kvar... EN VECKA, hohoo. Är extremt glad att det äntligen har blivit sommar!! Ska äta nu, hörs sen! ♥
min fina bränna jag fick i onsdags..

Friday i'm in love

Oh yes! Fredag! Har inte kunnat uppdatera för har städat hela dan, min mormor kommer imorgon! Min syster och mamma åkte och slängde skräp så jag passa på att göra ett inlägg:) Jääättevarmt ute och jag måste stanna inne och städa.... Inte okej!! Och idag åkte några tjejer till Malmö för att ha RM, lycka till!!! Ska fortsätta städa så jag blir klar nån gång. Kraaam

I just can't get enough...

Hey, va och handla på ica förut. Köpte ben n jerry, cola och en tidning, goooott.... Cya

i väntan på bussen...

Tänkte att jag kunde göra ett inlägg när jag väntar på bussen. Har precis varit inne på ica och köpt lite gött. Funkar det inte att kommentera eller? Känns lite elakt att ni klagar när jag inte uppdaterar men när jag uppdaterar så får jag liksom inget tillbaks?? Hörs senare, ciao!

tänk om man var i selenas skor...

Selena+gomez+justin+bieber+selena+gomez+kiss+ez47wjedy6al_largeTumblr_lm56gwvja91qdp5hso1_500_largeTumblr_lluuozedbn1qiw6q0_largeTumblr_lm0wl0pq6u1qex632o1_500_largeTumblr_lluv466yf61qcx0y3o1_r1_500_large

U had me at hello

Heeej läsare!
Ashärligt utan skola idag! Vet inte vad jag ska göra idag, vara hemma tror jag. Asså åååh vill se pretty little liers och glee och vamipre diares och breaking dawn!!! Hahah nörd. Skriver mer sen! Puss

Långhelg!!

Långhelg nu, häärligt! Är ledig ända tills på tisdag, men då tar min syster studenten och då är jag ledig hela dan! Yeeey. Okej, ja tror inte de blir nån  ''filmkväll'' ikväll. Om dom inte har en utan att säga till mig..... (skämt) Har glömt gympaskorna i skåpet så kan ju inte träna, som vi hade planerat göra imorn och på lördag.. ÅH. Hörs sen ♥
inga bilder....

VAAARMT

Är kär i vädret! Blåser lite kallt men ändåå! Sommarvärmen har kommit tillbaks:) Idag va faktiskt askul! Så goo klass! Tog inte med mig kameran, men ska duscha nu och ikväll tror jag det blir typ filmkväll eller nåt? Kramiiis

jätte gammal bild! Har inga andra bilder....


RSS 2.0