Dejta sängen..

Godnatt, sverige... Sovmorgon imorn! Tror jag iaf, aja puss & godnatt!
Tumblr_lfw1iz9q4n1qzhcgro1_500_large

It's an passion and emotion. It's a fashion. It's Burlesque

Vill så himla gääärna se burlesque igen! Den va så himla bra, juuu!

ååååhh

ciao, va hemma idag, vääärldens huvudvärk. Usch :( Men imorn kommer jag nog! För vi ska ju spela upp pjäsen.. Kul aa, verkligen... Men ja, nu ska jag kolla på top model. Puss!
'nybörjare'

Ge meeeeeej!

349:- på skopunkten, åååh vill ha dom!

Laddar ner massa typsnitt...

Halluuu, sitter och laddar ner massa typsnitt till photoshop! Fattar ingenting så ingen design eller nåt än...

photoshop!

Hej, kom hem för en timma sen, kanske. de va askul igår! När ja kom hade dom satt på Farsan, hahah! sen snacka vi ba o lyssna på musik. Pytte cheerleading eller nåt haha. Jag vill bli vig, så nu ska jag stretcha!
Puss!
& jag installerar photoshop nu!!! FATTA hur glad?

Burleseque & resturang, nu pyjamaspartyyy 'hahah partaj'

hejhejhej, bion va huuur bra som helst! Har ont i magen efter allt godis, not good! Ska iaf packa mina saker och så nu. Sen drar jag till sanna, och sen sova där! Grym kväll iaf! :D Men nu ska jag skynda mej lite, puss!
Cam Gigandet Cam Gigandet at the Los Angeles premiere of "Burlesque" held at the Grauman's Chinese Theater, Los Angeles.
Gud, så hiiiimla snygg!

Nu drar jag till allum

Hej, och jag vet att jag aaaaldrig uppdaterar.. men jag va hemma och va sjuk i torsdags och fredags. Men jag va inte såå dålig att ja inte orka sitta vid datan men iaf, så drar jag till allum och köper sannas present, ska på bio och jenssens idag, har längtat hela veckan! Och sen ska vi sova hos sanna, det ska bli grymt kul!! Haha, ja måste åka nu, skriver när jag är hemma hos pappa, om jag hinner. Puss!



snabba, skeva bilder!

HATA fullbuss

Helluu, kom nyss hem från skolan. Det är snart fredag, jippie! Och imorn ska jag till tandläkaren, ska kanske få tandställning! Men bara kanske, men ja. Ska äta nåt nu, mellis
'ironi' Missa top model och My life as liz. Maraton också!! Jevla com hem har tatt bort mtv!?
bye, kisses.

Nu ska jag sova,

godnatt alla snyggingar!

Målat naglarna.

Lite lol-iga bilder

Bio och fira Sanna på lördag!

hey, dudes. Vill verkligen ha en annan syslöjdgrupp! Börjar hellre tidigt än va ensam och sluta halv fyra! Har hellre träslöjd. Men nu ska vi inte prata om skolaa. På lördag blir det bio! Burlesque! Och äta på resturang och sen sova hos sanna. Hon fyller ju ååår snart ju! Och vet ni, det är bara 13 skoldagar kvar till sportlov! Systemkameraaa!
Ska måla naglarna nu, kisses.

I skolan!

Hej, är i skolan just nu, vet att jag aaaldrig uppdaterar. Men har inget att skriva ''ba: hej, varit i skolan idag! Hejdå.'' Haha, men ska fixa design och LOVAR att uppdatera varje dag! Minst 3 ggr. Och bilder!
Men igår skulle jag egentligen tränat, så åkte direkt när jag kom hem, typ. Men så va de nån jäval regel att vi måste ha föräldrar med. åhhh, hata sportlife!!! Sen när jag kom hem, så ät ja lite och sen somna jag halv sju...? Så jag sov 13 timmar inatt!? Är ändå aaastrött..
c ya ♥

Fira kusin.

Nu åker jag till mölnlycke, skrive när ja kmr hem. Puss!
NÄSA :O

Upp nio imorn och träna!

hey, åkte till stan snabbt och sen handla! Gjorde rosa chokladtårta, hihi:) Kolla på no ordinarie family hela kvällen, ska fortsätta kolla. Så himla bra! Kollade 6 avsnitt ikv.. Men imorn blir det upp tidigt och träna! Sen till kusinerna. Sen Danni kanske:D Och juste, fick aldrig photoshop... Det va virus på den, så vi ska se om det finns en annan. Men de blir om två veckor! skit ocksåååå
aja, hejdå!

Till stan sen igen.

Hola, vakna vid halv elva typ. Ska ju till stan sen snabbt och handla mat och lämna tillbaks tröjan, och köpa present till kusin! :) Måste städa mitt rum först och så. Sitter fortfarande i pyjamas och kollar på gamla videos från sexan och femman! haha åh gud! Sitter här och dör typ..
Tappa min mobil i snön, och ja, jag överdreeev rejält haha!
Emilia och Ella i sexan :D
Linnea ''darra'' med ögon så försökte Linus göra samma grej... det gick ju inte bra haha
Emilia, så himla söt!! I femman tror jag :)
Dom hade kastat upp nyckel i taket så försökte alla ta ner dem, och alla är mini i vår klass.. :)
AHHAHA, JUSTE! Nor: ''Master in my bed..'' Kolla till slutet. Bry er inte om i början:)
puss

23:e

Hey, kom prec hem och nu ska jag ta en snabb dusch sen fixa mig! Måste göra inpackning på mitt löshår också, men inte idag.. De hinner jag inte! Och ni vet ju att jag sa att vi skulle till Italien, nu pratar vi om att åka till Kroatien! Gud så härligt! Jag hoppas  verkligen att vi åker dit, annars tänker jag på i solariumet.. haha.
Måste gå och duscha nu, puss!

VET NI VAAAD?

MAYBE BABY, så ska vi ''bila'' ner till ITALIAAA. MEn bara kanske. Det var en sån ''tänka-på-saken-grej''.
Och kanske får ta med en kompis! För Yennie  får ju ta med henne pojkvän, så kanske får ta med en kompis. AWESOME! Men vem haha?
Vi hade inga popcorn.. Lite paranormal activity där.. hahah skoja! Har tråååkigt.
Bye ♥

fucktard

Köpte lite saker. Köpte raglady påse, eller köpte halstabletter så fick jag den och en tröja, men ska lämna tillbaks tröjan. Den va kortare än jag trodde.. Men imorn ska jag till stan igen och lämna tillbaks tröjan. Och köpa present till min kusin som fyller år på söndag, eller vi ska iaf fira honom då. Är assugen på chailatte! Drack de förut på stan och en meeegakaka... :D Ska kolla på film och eat some popcoooorn. :thumbup:
cya ♥

Godmorgon!

Godmorgon, äntligen fredag! Ska åka med tjugo över bussen och va i skolan till halv tre. Hoppas Stefan är sjuk igen! Orkaaa jympa! Måste till allum eller stan idag, min pappa fyller år imorgon! Så ska göra tårta har jag tänkt, hoho.Men jag har ingen aning vad han önskar sig.. Aja, hejdå!
~tidsinställt~



SKA FÅ PHOTOSHOP!!!!!

Är så hiiiimla glad! Så Amanda, om du läser de här så kan jag inte göra design till dej förrän i helgen för nu har jag inget program förutom paint haha. 
Och imorn tror jag att jag ska till stan. Men vet inte. Och Burlesque på premiären! 28 januari. Maybeee, har inte frågat, höhö.
Prova sån här kräm som tar bort hårstrån. Eller bränner. Provade det på ögonbrynen (så idiotisk som jag är..) det gör så hiiimla ont! Det brände ''hål'' GUD! Det står för ben, armhålor och armar rekommenderas INTE på andra ställen! Eller nåt sånt, men ändå så gör jag det på ögonbrynen. ÅÅH SHIIIT vad ont de gör! hehe

Ser ni dom röda prickarna, det är dör hårstrånasatt nu är det hål där!? :(
Ska lägga mej nu, så himla trött! Godnatt ♥

haha, du skojar va?

KommentarTid
edina om Ny kategori:
vaddå härma mej ? 
med "frågor & svar " Kategorier !?!?

skola...

Hejsan! Skoja.. men ah, hej:) har precis fixat mig nu och ska till bussen. Slutar halv fyra, kul... och ska till läkaren sen typ halv tio. Men måååste skynda mig nu! Puss /sandra.

Laddar ner!

Laddar ner antlantis, har inte kollat på den sen jag va liten!

I'm counting down, so turn around, 5, 4, 3, 2, 1.

Hej, har precis ätit, var vråååålhungrig. Va på sportlife förut. Och idag hade vi ingen gympa i skolan, sluta en timma tidigare. Huuur bra som helst! Måste göra läxor nu, matte och har engelska och franska ''förhör'' SHIT också... De va sån strejka bamba maten, så som tuuur va så va de chili con carne.. så vi åkte till allum och åt på max. tjockt haha.
cya, xo. ♥

18 januari

Kommer nog inte uppdatera så mycket nu, eller.. Inte för att jag uppdatera mycket förut, men jag gör alltid läxor efter skolan och är alltid astrött så somnar hahah.. Men ja. Då vet ni.
Va i skolan idag som vanligt, sen på slöjden släppte hon oss 20 över så vi hann inte med 20 över bussen, så fick vänta ute i en kvart. Kul. Sen när jag kom hem gjorde jag läxor och däcka på soffan..
Sovmorgon imorn, gött! Godnatt /sandra
sommar ♥

Min näsa...

Min näsa har blivit större och rundare sen i somras.. och fått en liiiiten, liten knöl :O
INTRESSANT.
nu                                   somras
:(

Tränat!

Kom hem vid skolan vid kvart i tre. De va full buss idag och de va idiot busschafför.. Men ja, sen somna jag på soffan, till top model. Sen tog jag på mej andra kläder och åkte till sportlife! Guuud va skönt de va att träna. Stretcha inte nåt.. HEJ träningsvärk. Ska nog träna på onsdag igen, kanske. Jaja, ska sova nu. Puss!
:thumbup:

goodnight, sleep tight.

Säger man så?
Haha, jaja nu ska jag sova. Skola imorn... Puss

upp och ner.


660 kr...

Mjukisdress från Juicy couture, 660:- vill så gärna ha en!

dålig uppdatering...

Hej & förlåt för den kassa uppdateringen.. Har inte haft nåt att skriva om! Va bara hemma idag, äntligen frisk! Och imorgon ska jag till sportlife också, har inte tränat på jättelänge! Har bestämt mig att träna minst 2 ggr i veckan fram till sommarn. Och på sommaren också då. :) Åh, gud vad jag längtar till sommaren, vill åka utomlands då! Inte i Sverige... Ska kolla på top model nu, puss!
randoooooom.

Hjälp mej...

Kollar på mjukisdressar, vilken ska jag ta!?
Ska jag ta ljusrosa eller rosa?
1 eller 2?

The roomate

Den vill ja lätt se, haha!

drömoutfit

jeans/jc t-shirt/weekday ring/bikbok boots/skopunkten

Bikbok

Vill ha dom!

Ny kategori

Frågor och svar.

Vill åka utomlands!

Åh, vill utomlands! Hatar det här, kallt o slaskigt. Vill ha väääärme! Fast de vill nog alla? Men ändå, i sommar vill jag inte vara i Sverige utan till Thailand eller nåt? åh guuuud va härligt! Sitter o drömmer bort typ..
Jag menar, jag vill inte åka skidor inte min kusin (vi åker alltid till trysil med kusinerna..) och min syster kan ändå inte följa med. Då kan vi ju åka utomlands istället? Men annars så känner vi ju några som bor i Florida, dit kan vi ju åka!?

Svar

KommentarTid
amanda ♥ om Tamanala:
har du taggit headern's bild? , grymt fin :)<3
Tack! :D Nej, tog den från google :P

Tamanala

Kom ihåg att jag hitta den här sidan i sexan nångång, gud! Vill verkligen ha sakerna där! Helt käääär
♥Tamanala♥

13:e januari

Har fått feber.. Jag va ju helt okej igår? Aja, va iallafall i allum igår! Fick med mig en vit tunika hem fast den såg för j-vlig ut på mej! Ska ta ipren och kolla på love and other drugs nu och hoppas på att bli bättre, puss.
Och vet ni vad? Jag ska få en systemkamera på sportlovet!!! Vet ni huuuur glad jag är? Fast bara om jag håller mitt rum städat och håller reda på mina saker blabla.. Längtar så himla mycket nu!


goodnight

Kan verkligen inte sova! Men ska lägga mej nu och läsa Breaking dawn, har läst den minst 3 gånger? hoho
Och jag är såhäääääääär nära att få en systemkamera... Då får jag ta från mina fonder. Kaaanske. Undra om det är värt det?
Bara för att ja säger att ja är ''nära'' att få en, så kommer jag inte det. Sääääkert. Hahha, jaja godnatt ♥
blondiiiiin

Give me?

hittade den nyss, ganska billig. Tror jag, har faktiskt ingen aning vad som är dyrt och billigt för sånt här? Haha, men den kosta 3490. Och den verka jättebra. Min pappa håller på att kollar. Men vet inte hur jag ska få pengar att köpa den! Haha, sååå bortskämd är jag inte så att jag får en systemkamera. Nejnej.. Men ja, får väl hoppas på ett mirakel...
Sony DSLR-A290L + 18-55mm Objektiv

Svar!

amanda om Cupcakes bakning!:
sandra... har du lust att göra en design till mig och kanske några ikoner OM DU VILL ALLTSÅ!, <33 :)¨

svar: Aa, fast kanske i helgen? Är alltid aaastrött efter skolan, hehe. :D

barnminnen, haha

random shit
Bara gamla låtar! Gud, man får flashbacks:D

Cupcakes bakning!

Håller på att göra cupcakes, tänkte göra det åt min mamma. Plus att ja har velat göra de hela lovet..
random

i skolan..

Hej, är i skolan nu.. och förlåt förlåt för den kassa uppdateringen. Men har laddat min kamera så de blir mer bilder på bloggen! :D ska ha franska nu, puss /sandra

första skoldan...

Hej! Första dan i skolan, iiinte kul! Kollade på top model förut, va äckligt smal midja hon hade! :o Dom som kolla fattar nog... Imorgon fyller min mamma år imorgon också och jag har inte köpt present. Fast vi ska fira henne på fredag, så det är luuugnt! Vill sola! Linnea sa att de kosta 30 för 20 minuter, hur billigt som helst! Csi nu, puss.

skola imorn.. *snyft*

Hej! Gästerna gick precis och jag ska sova, skola imorgon ju! Orkar iiiinte! Vill ha sommarlov! I år ska jag sola 24/7! Inte vara inne hela dagarna bara för att jag inte har nån att vara med!? Nej! Om jag inte har nåt att göra lägger ja mej o solar eller solariumet! Tääänkte bara påpeka, hihi
Måste köpa mer hårfärg, räckte inte till allt mitt löshår! Ska nog köpa det imorgon, om jag har råd. Älskar mitt hår! Fast det är typ svart..
Jaja, ska kolla på Cougar town nu, puss!
lite bättre bild på mitt hår!

Är brunett!

Är brunett nu! Vet ni hur glaaad jag är? ääälskar det! Haha
Vi ska få gäster snart, mina kusiner. Så har städat hela dagen.
Puss!

Jag är med i veckans blogg!

Jag är med i veckans blogg på ellabystroms.blogg.se!
puss!

Headern

Headern är bara tillfällig tills jag laddat min kamera, (hitta min kamera förresten, haha!) och laddaren är hos mamma. Men ska nog göra en ny nästa vecka.
Nu ska jag sova, måste vända på dygnet! Herrejisses... HAHHA ''herrejisses''
hahah, men gud det här kommer jag inte ihåg!

brunett?

Åh, vill så gärna färga håret brunt! Ska nog göra det imorn:D Gjorde det förra året innan nyår, typ. Eller 09.
ser inte så äkta ut men... Vill så gäääärna!

Till emilia

du hade loggat ut så, här;)

film.

Sitter och kollar på film, hellboy heter den.. jättedålig haha. Idag har jag bara varit hemma, sov 11 timmar inatt!? Är ändå jättetrött.. Jaja, imorn vet jag inte vad jag ska göra... bio kanske?:) vill så himla gärna färga håret brunt! Älskar mörkt hår! Gash, ska jag? Fast hatar när mitt hår mitt hår blir oranget efter... Puss /sandra Och vet nån vart man kan köpa mjukisdress??? Har bara tröjor men inga byxor..

7/1

Bilderna är från ella:)
Vi somnade vid fem-sex nångång, och min pappa väckte oss sen vid halv elva, fatta om jag va trött!? Vi kolla på toy story 3 och she's the man. De va Nor, Danni, Matilda, Linnea, Ella och Emilia. Fast Linnea gick vid elva, den fisen.. Idag har jag inte gjort så mycket, mest städat efter igår. Nu är jag hundvakt hos mamma, ska gå med dom nu. Puss.

svar på kommentar!

KommentarTid
juliaaaaaaa om jag 2010:
den tröjan du har på sista bilden, vart e den från :D
Den är köpt på Cassels :) Kommer inte ihåg hur mycket den kosta.

ica nu med danni

drar till ica nu, min syster skjutsar :thumbup:
så hämtar vi danni :D ♥
godiiiiiis, o sånt skiiit ;)
*700:e inlägget :O*

har totaaalt glömt att uppdatera..

Ikväll ska lite folk sov här, så ja måste fixa lite saker o så innan :) MÅSTE städa mitt rum, haaaha... Idag har ja bara suttit vid datan -.- Det blir inget långt inlägg direkt för jag har iiingen aning va ja ska skriva..
hehe, bye
haha, bild från sexan:D

jag 2010

Januari
Februari
Mars
April
Maj
juni
skolavsluting. UUUSCH, hur kunde jag ha på mej det där?!?!
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December
där rök mitt hår..
men skaffade löshår direkt haha
sååå äntligen klar!
kan inte fatta hur fuuuula kläder ja hade!
inte för ja har så jättefina nu men.. ändååå!!

hahah gammal video från i våras, scaaary shit.

hahaha, vafan?
tror danni och lillen va med då :D

hahah nor sån klant

Emilia och matilda solade! Min mobil är lite cp, när ja skriver nu blir det inte?!?? Men, nu har jag iaf ändrat. Efter dom sola så åkte vi till allum, egentligen onödigt haha! Eller då hade inte dom fått deras semlor... iiiallafall, så åkte vi hem till mig sen och kolla på film så kom Danni sen :) Bring it on, my gaaad va han killen är snygg! Vi hoppa studsmatta! Eller hoppa och hoppa.. De va typ 1 meter snö + 20 cm isblock? Sen gick ja o danni in medan matilda & emilia höll på att ta bort snön från studsmattan.. Det såg ju ut att gå sådär:D Sen kom nor och då kollade vi på killers, I work for the bla bla bla and they gave me a licens to bla. hihi :)
Sen prata vi hur klantig nor är, skratta ihjääääl mej! hahaha, fast emilia låg o vred sig på golvet o typ grät haha :D Och imorn ska vi få gäster! Ska kolla på desperate housewifes, nytt avsnitt YEYYY.
puss /sandra ♥
HAHAHA, från the killers :D

åååhh blir så arg på mej själv...

Hej, matilda och emilia solar nu, hahaha hade skrivit inte men jag mena nu:) jag hade bara kort med mig och de va sån växelgrej :( typiskt mej nåt inte tänka innan:) inte ska vi till allum:) puss /sandra

movietiiime

Har precis laddat ner några filmer som jag ska kolla på, hihi filmkväll själv..:) Jag va på triumf idag med Ella och Emilia, jääättegott även om de va 0 grader ute, sen tänkte vi gå hem till mej o kolla på film, men Emilias pappa fyllde år så jag och Ella gick till mej, men hon skulle också hem så ja... Vi hoppa på studsmattan, haha guuud va kul;) de va typ en meter snö? Skriver mer imorgon, puss och godnatt /sandra

4 januari

Heeeej, vakna vid 9 ungefär, sen duscha jag och ja glömde plattången hos mamma,neeeeeej:( ska va med Emilia sen, har iiiingen aning vad vi ska göra... kanske triumf?hah, i det häääär kalla vädret? Yes. Ska fixa lej lite nu, puss /sandra

Alice i underlandet!

Kollade på alice i underlandet förut med syster, hon ville sen den men såklart somna hon efter en halvtimme.. Okej, kanske 1 timme? HAHA, samma saaaak. HHAHA, kom och tänka på emilia '' JAG BRINNER, JAG BRINNER! Jag brann....!!:O'' :D:D hahah skratta så ja gräääät:D ska va med henne imorn, lilla dramaqueenen ;) hahah, nej jag skojaaa,! Kan inte fatta att skolan börjar på MÅNDAG!! maybe, sova över hos mej i veckan med cheyornaa :D puss /sandra ♥
ska vara med den här fina tjejen :) haha va töntigt.. ''fina tjejen'' men hon är så fiiiin! :)

svar!

KommentarTid
<3 om oh baby, baby lalalala:
är h&m s lösnaglar bra? :))
svar: Jag vet faktiskt inte, har bara testat depends. Fast det är väl samma?
Hahah dumt att svara på frågan men ja... Jag ''rekomenderar'' depens :D

HAHAH ja tror ja dööööör


Nyårs låten?

ååhhh, älskar låten! Vi nörda den på nyår:)
yeah, yeah ♫
Rihanna – Cheers (Drink To That)


ogilla knapp?

hahah, OKEJ. Det märker jag nu :)

oh baby, baby lalalala

Har precis fixat mina naglar, satt på lösnaglar. Me likeee :D Min kamera är borta:(
Men mobilkamera är väl okej, men vill ha min kamera. 

nyårslöften 2011.

Okej, nu märker jag hur tjock ja är... ''Äta mindre godis, sluta sitta vid datan..'' jesus.. Men de ska jag ändra på :)

seeegt

Seg dag.. har bara legat i soffan :) kollat på nåt program som har hållit på i två timmar? Hahha, skit samma... min syster ska till ullared imorn :o ja vill ocksåååå :( ska nog duscha och ta ansiktsmask eller nåt sånt nu. :) puss /sandra

2011!

De va bäst på nyår! Det måste vi göra om:d innan tolv så prata vi och så, sen gick vi ut och räkna ner till tolv, eller vi höll på att springa till lekparken då så vi missa allt typ:p åkte hem vid typ, halv två :) beskrev inte detaljerat direkt men ja, de va iaf aaskuuul:D bye!

RSS 2.0