Hiss och diss


»Weheartit.com Ja, måste hissa det! Älskar deeet, skitsnygga bilder. jag är ju medlem(säger man så?) där och ''heartar'' heeela tiden! Haha.. Inget liv typ.. Men det är asbra tidsfördriv iallafall.
»Primeboots Dööööör så snygga! Vill så gärna ha ett par bruna men dom ska va så jeekla dyra:( 
»Elsas Mode/Elsas Värld Två grymt bra böcker! Orkar inte beskriva så mycket men det är en tjej från Borås som vill bli modebloggare så startar hon en blogg som blir större och större och man får följa hennes resa. Elsas Mode är det första och Elsas värld den andra. Man kaan inte läsa andra först, det går inte haha;)
»Pretty Little Liars Började kolla på det för kanske.. ett årsen eller om det var i vintras? aja ganska längesen iallafall, och det ääär så bra! Och nu i säsong två, döööör på Jason Dilaurentis, så himla snygg!
Tumblr_lpbw44kayi1qcqnqzo1_500_large
»Vädret Det va sommarväder, kansnke.. två veckor den här sommaren? Okej, nej lite mer. Bara reegn och allmänt dåligt väder. Man blir ju sååå pepp på sommarlov då.... Fast ne, och nu är det EN ynka vecka kvar. Få ta tag nuu! haha..
Jag kommer inte på något mer.... Och nej, jag gör inte det till en diss haha. Men ska ta på ansiktsmask och kolla på ett nytt avsnitt av Pretty little liars! Looove

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0